2651 023200

Εμφυτεύματα Δοντιών

Η εμφυτευματολογία  είναι ο κλάδος της οδοντιατρικής που ασχολείται με τη τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων για την αντικατάσταση των δοντιών που έχουν χαθεί.

Η ολική ή μερική απώλεια των δοντιών διαταράσσει τη λειτουργία και την αισθητική, με συνέπειες στη σωματική και ψυχική υγεία, επιδρώντας αρνητικά στην ποιότητα της ζωής μας.

Οι προσθετικές κινητές προσθετικές εργασίες, είναι συνήθως δύσκολες στην χρήση τους και προκαλούν έλλειψη αυτοπεποίθησης σε κοινωνικό επίπεδο. Η χρήση, εναλλακτικά, ακίνητης πρόσθεσης σε εμφυτεύματα έχει πλεονεκτήματα όχι μόνο σε λειτουργικό και αισθητικό επίπεδο αλλά και στο βαθμό αυτοεκτίμησής μας.

Κατασκευασμένο από τιτάνιο, ένα μέταλλο απόλυτα βιοσυμβατό με τους ανθρώπινους ιστούς, το οδοντικό εμφύτευμα λειτουργεί σαν μια τεχνητή ρίζα πάνω στην οποία τοποθετούνται μονές στεφάνες ή γέφυρες, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που μιμείται τέλεια την φυσική οδοντοφυΐα.

Ποια Είναι η Ιδανική Λύση για Εμένα;

 • Σας λείπει μόνο ένα δόντι;

  Η ΧΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ

  Εάν λείπει ένα δόντι, ανεξάρτητα αν είναι ή όχι σε εμφανή θέση, θα πρέπει να αντικαθίσταται, καθώς σε σύντομο χρονικό διάστημα η μη αντικατάσταση του μπορεί να προκαλέσει αρκετά προβλήματα στη στοματική κοιλότητα, όπως μετακινήσεις των γειτονικών δοντιών, υπερέκφυση του ανταγωνιστή δοντιού κ.α.

  Ένα μονό εμφύτευμα λειτουργεί σαν στήριγμα για την τοποθέτηση μιας στεφάνης, η οποία θα αντικαταστήσει το φυσικό δόντι προσφέροντας ένα άρτιο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα. Η στεφάνη κατασκευάζεται έτσι ώστε να ταιριάζει τόσο χρωματικά όσο και σχηματικά με το φυσικό μας δόντι έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία οπτική διαφορά. Αυτή η λύση επίσης προστατεύει τα παρακείμενα δόντια καθώς δεν χρειάζεται να τροχιστούν για κατασκευή γέφυρας.

 • Σας λείπουν δύο ή περισσότερα δόντια

  ΜΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗ ΣΕ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ

  Εάν έχετε χάσει δύο ή περισσότερα δόντια, η ιδανική λύση για αυτή την περίπτωση είναι η αντικατάσταση τους με γέφυρα η οποία στηρίζεται σε εμφυτεύματα.

  Η γέφυρα είναι μια λύση που αντέχει στο χρόνο, η οποία φέρει όλα τα πλεονεκτήματα των εμφυτευμάτων, καθώς προλαμβάνει την οστική απορρόφηση και προστατεύει τα παρακείμενα δόντια, παρέχοντας ταυτόχρονα την τέλεια λειτουργία και υπέροχη αισθητική των φυσικών δοντιών.

 • Έχετε χάσει όλα σας τα δόντια;

  Η Μέθοδος All-on-4® Είναι η Καλύτερη Λύση για Εσάς

  Η έλλειψη απώλεια όλων των δοντιών δημιουργεί συνήθως συναισθηματική φόρτιση η οποία επηρεάζει την ποιότητα της ζωής σας και την αυτοπεποίθηση σας. Για τα άτομα τα οποία αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα, η χρήση κινητών προσθετικών εργασιών αποδεικνύεται αρκετά επώδυνη και άβολη, οδηγώντας σε συνεχή απορρόφηση οστού με την πάροδο του χρόνου.

  Εάν αντιμετωπίζετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα, η επιλογή της σταθερής ακίνητης προσθετικής εργασίας πάνω σε εμφυτεύματα θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοεκτίμησή σας. Το χειρουργικό πρωτόκολλο της ΦΡΟΝΤΙΔΑ | MALO DENTAL All-on-4® σε συνδυασμό με τη σταθερή προσθετική αποκατάσταση MALO DENTAL BRIDGE, είναι η ιδανική λύση. Μπορείτε να επιστρέψετε στις παλιές σας συνήθειες, να μιλάτε, να τρώτε και να γελάτε με αυτοπεποίθηση!

ΦΡΟΝΤΙΔΑ | MALO DENTAL Μέθοδος All-on-4®

Με το πρωτόκολλο της ΦΡΟΝΤΙΔΑ | MALO DENTAL (All-on-4® χειρουργική τεχνική + MALO DENTAL γέφυρα + πρωτόκολλο διατήρησης αποτελέσματος), μπορείτε να ανακτήσετε το χαμόγελο σας με μόνο μία παρέμβαση, ακόμα και αν στο παρελθόν σας έχουν συμβουλέψει ότι είναι αδύνατο να αποκτήσετε ολική αποκατάσταση μέσω εμφυτευμάτων ή ότι δεν υπάρχει επαρκές οστό.

Γιατί να Επιλέξετε το πρωτόκολλο της ΦΡΟΝΤΙΔΑ | MALO DENTAL Μέθοδος All-on-4®;

Για τους περισσότερους ανθρώπους, τα εμφυτεύματα αποτελούν την καλύτερη λύση για την αντικατάσταση των ελλειπόντων δοντιών. Παρ’ όλα αυτά, ασθενείς με ατροφικές γνάθους συχνά αποθαρρύνονται από την τοποθέτηση των εμφυτευμάτων  ή υποβάλλονται σε χρονοβόρες, επίπονες και δαπανηρές διαδικασίες τοποθέτησης οστικών μοσχευμάτων πριν την τοποθέτηση των εμφυτευμάτων.

Τι Είναι Η Μέθοδος All-on-4®;

To πρωτόκολλο της ΦΡΟΝΤΙΔΑ | MALO DENTAL μέθοδος All-on-4®  είναι μια επαναστατική μέθοδος η οποία έχει αναπτυχθεί εδώ και μια δεκαετία από τον Paulo Malo που επιτρέπει την οδοντική αποκατάσταση ασθενών που έχουν χάσει όλα τους τα δόντια (ή πρόκειται να τα χάσουν σύντομα) με την τοποθέτηση μόνο 4 εμφυτευμάτων τιτανίου σε κάθε γνάθο μέσω μιας γρήγορης και ελάχιστα επεμβατικής διαδικασίας.

Τα εμφυτεύματα λειτουργούν ως θεμέλιο για τη γέφυρα MALO DENTAL Bridge πάνω στην οποία τοποθετούνται δόντια παρόμοια με τα φυσικά. Με την συγκεκριμένη μέθοδο σταθεροποιούνται οι διαστάσεις των οστών, κρατώντας την άνω και κάτω γνάθο υγιή. Τοποθετώντας τα δύο οπίσθια εμφυτεύματα με κλίση 45ο, η τεχνική All-on-4® καθιστά δυνατή την τοποθέτηση σταθερών δοντιών σε ασθενείς με ελάχιστο οστό δίχως την ανάγκη οστικών μοσχευμάτων.

Το αποτέλεσμα είναι μια ακίνητη-σταθερή προσθετική εργασία, η οποία δείχνει απόλυτα φυσική και τοποθετείται άμεσα την ημέρα του χειρουργείου.

All on 4 εμφυτεύματα δοντιών σε μια μέρα

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗ! ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΩΣ:

 • ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ | MALO DENTAL

  Στη ΦΡΟΝΤΙΔΑ | MALO DENTAL επενδύουμε στο υψηλό επίπεδο ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, στον σύγχρονο εξοπλισμό και στη διαμόρφωση άνετων χώρων. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης σας θα έχετε στη διάθεση σας ένα ζεστό και ευχάριστο περιβάλλον και τις εξατομικευμένες υπηρεσίες μας.

 • ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ - ΔΙΑΓΝΩΣΗ

  Χρησιμοποιώντας το πιο προηγμένο απεικονιστικό εξοπλισμό εξασφαλίζουμε την εγκυρότητα και την ταχύτητα της διάγνωσης, επιτρέποντας μας τον σχεδιασμό της χειρουργικής σας επέμβασης προβλέψιμα και με μεγάλη ακρίβεια, ανάλογα με την ποιότητα και τη ποσότητα του διαθέσιμου οστού.

 • ALL-ON-4 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ

  Χρησιμοποιώντας τη χειρουργική μέθοδο All-on-4® και μέσω μια απλής, ελάχιστα επεμβατικής και σύντομης χειρουργικής διαδικασίας (1 με 2 ώρες), 4 εμφυτεύματα τοποθετούνται με σκοπό να στηρίξουν μια σταθερή, ακίνητη προσθετική εργασία. Εκτός από την All-on-4® τεχνική, η MALO DENTAL έχει επίσης δημιουργήσει μία σειρά από χειρουργικά εργαλεία, ειδικά για αυτές τις επεμβάσεις καθώς και ένα πρωτοποριακό εμφύτευμα, το NobelSpeedy®. To εμφύτευμα NobelSpeedy® έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με την Σουηδική εταιρία Nobel Biocare και είναι αναγνωρισμένο ως το πλέον κατάλληλο εμφύτευμα για την εφαρμογή αυτής της τεχνικής, το οποίο επιτρέπει τη βελτιστοποίηση της χειρουργικής πράξης. Επίσης, έχει δημιουργηθεί μια έμπειρη κλινική ομάδα από τους ανθρώπους που έχουν αναπτύξει τη συγκεκριμένη χειρουργική μέθοδο, η οποία σε συνδυασμό με την κατάλληλη αναισθησία και φαρμακευτική αγωγή έχει σαν αποτέλεσμα όλες οι διαδικασίες να ολοκληρώνονται με την μέγιστη ασφάλεια και άνεση.

 • ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

  Η σταθερή ακίνητη προσθετική εργασία σας δημιουργείται από εξειδικευμένο οδοντοτεχνικό εργαστήριο, κάνοντας εφικτή την τοποθέτηση της την μέρα του χειρουργείου.
  Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, μια ομάδα από ειδικούς τεχνίτες δουλεύουν σε συνεργασία με την ιατρική ομάδα, ώστε το τελικό προϊόν να είναι άριστης ποιότητας και να καλύπτει όλες τις αισθητικές και λειτουργικές σας ανάγκες.

 • ΣΟΥΪΤΑ ΑΝΑΝΗΨΗΣ

  Αμέσως μετά τη χειρουργική επέμβαση και έως ότου ολοκληρωθεί η κατασκευή της προσθετικής εργασίας, θα έχετε στην διάθεσή σας έναν άνετο, ιδιωτικό, ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου μπορείτε να ξεκουραστείτε, απολαμβάνοντας την υποστήριξη και την εποπτεία από την ομάδα μας.

 • ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

  Μέσα σε λίγες ώρες από την έναρξη της διαδικασίας, θα έχετε την άμεση ακίνητη προσθετική σας εργασία.
  Η γέφυρα MALO DENTAL BRIDGE θεωρείται η πιο αισθητική και τεχνικά προηγμένη λύση ακίνητης αποκατάστασης, στηριζόμενη πάνω σε εμφυτεύματα, σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη επιλογή.

 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ

  Θα επιστρέψετε στο σπίτι σας με μια καινούργια σταθερή αποκατάσταση την ίδια μέρα. Πριν αποχωρήσετε, η ιατρική μας ομάδα θα σας εξηγήσει το πρωτόκολλο στοματικής υγιεινής που εφαρμόζεται μετά την χειρουργική επέμβαση, και θα σας δώσει πληροφορίες για τα επόμενα ραντεβού διατήρησης του αποτελέσματος.
  Ακολουθώντας το πρωτόκολλο της MALO DENTAL, η διαδικασία της αποκατάστασης είναι άμεση, πιο άνετη και λιγότερο επώδυνη από οποιαδήποτε άλλη επιλογή.
  Μπορείτε να επιστρέψετε στις αγαπημένες σας συνήθειες, να τρώτε, να μιλάτε και να χαμογελάτε με αυτοπεποίθηση!

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ...

Αυτή η χειρουργική τεχνική δημιουργήθηκε από τον Dr.Paulo Malo και την ομάδα του. Κάθε χρόνο βελτιώνουμε τη συγκεκριμένη μέθοδο η οποία έχει αναπτυχθεί το 1993 και θεωρείται από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα στον τομέα της στοματικής αποκατάστασης. Η MALO DENTAL εκπαιδεύει γιατρούς σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι όμως όλοι ενημερωμένοι με τις τελευταίες εξελίξεις και ούτε όλοι έχουν τα απαιτούμενα προσόντα. Η αποκατάσταση με ακίνητη προσθετική έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις. Η τεχνογνωσία στον τομέα αυτό έχει ενσωματωθεί σε ένα μοναδικό και καινοτόμο πρωτόκολλο, το πρωτόκολλο της MALO DENTAL.

Δημιουργούμε και πατεντάρουμε εμφυτεύματα, χειρουργικά εργαλεία και προσθετικά εξαρτήματα.

Όταν σας παρέχετε η υπηρεσία των Ζυγωματικών Εμφυτευμάτων ή τοποθετείται ένα εμφύτευμα Nobel Speedy αυτά έχουν σχεδιαστεί στην Πορτογαλία από την ομάδα της MALO DENTAL.

Η γέφυρα MALO DENTAL έχει αναγνωριστεί ως η καλύτερη ακίνητη προσθετική εργασία σε εμφυτεύματα παγκοσμίως.

Όταν επιλέξετε να τοποθετήσετε σταθερά δόντια διαλέξτε αυτά τα οποία δείχνουν φυσικά και είναι απολύτως λειτουργικά. Στη ΦΡΟΝΤΙΔΑ | MALO DENTAL δεν εγγυόμαστε μόνο την εξεύρεση λύσεων για τις πιο πολύπλοκες περιπτώσεις, αλλά επίσης προσφέρουμε τις καλύτερες επιλογές συνοδευόμενες από άριστες υπηρεσίες, καινοτόμα προϊόντα και τεχνολογία αιχμής.

Το γεγονός ότι είμαστε οι συγγραφείς περισσοτέρων από 70 επιστημονικών δημοσιεύσεων είναι μια επιπρόσθετη απόδειξη της παγκόσμιας αναγνώρισής μας στην Εμφυτευματολογία και την Αισθητική Οδοντιατρική.

Οδοντιατρική Κλινική Ιωαννίνων

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Διεθνής παρουσία της MALO DENTAL CLINICS
Διεθνές δίκτυο Κλινικών Ολικής Στοματικής Αποκατάστασης
Κλείστε Ραντεβού

Frontida - Dental  © 2020. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Πουτέτση 9, 45332 Ιωάννινα
(+30) 2651 023200
info@frontida-dental.gr
crossmenu